Prize Inteligente WiFi

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Dacă doriți să automatizați controlul dispozitivelor dvs. electronice și să economisiți energie, atunci prizele inteligente Wi-Fi sunt soluția perfectă. La Evomart.ro, vă oferim o gamă largă de prize smart Wi-Fi, cu funcții avansate, care să vă ajute să controlați dispozitivele dvs. electronice de la distanță, oriunde v-ați afla.

Prizele smart Wi-Fi sunt ușor de instalat și de utilizat și se pot controla prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui asistent vocal, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant. Astfel, puteți porni sau opri dispozitivele dvs. de la distanță, crea programe de automatizare și monitoriza consumul de energie.

La Evomart.ro, avem o varietate de prize smart Wi-Fi, cu caracteristici diferite, cum ar fi controlul vocal, programarea automată, monitorizarea consumului de energie și opțiuni de siguranță. De asemenea, oferim prize smart Wi-Fi cu încărcare USB și prize smart Wi-Fi cu prize multiple, pentru a satisface nevoile dvs. diverse de control al dispozitivelor.

Toate prizele smart Wi-Fi disponibile la Evomart.ro sunt de înaltă calitate, cu garanție de 2 ani și la prețuri accesibile. În plus, suntem dedicați satisfacerii clienților noștri și oferim asistență tehnică și consultanță pentru orice întrebări sau probleme.
Comandați acum prizele smart Wi-Fi de la Evomart.ro și experimentați un mod mai eficient și mai convenabil de a controla dispozitivele dvs. electronice!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!