Prize Inteligente

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Dacă sunteți în căutarea unor soluții de automatizare și control pentru dispozitivele dvs. electronice, prizele smart sunt opțiunea perfectă pentru a vă îndeplini nevoile. La Evomart.ro, avem o gamă largă de prize inteligente, cu opțiuni diverse și sofisticate, care să vă ajute să controlați dispozitivele dvs. electronice de la distanță și să economisiți energie.

O priza inteligenta este proiectata pentru a fi controlata prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui asistent vocal, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant, ceea ce face ca automatizarea dvs. să fie mai ușoară și mai convenabilă. Aceste prize sunt, de asemenea, compatibile cu Wi-Fi, astfel încât să puteți controla dispozitivele dvs. electronice de la distanță, oriunde v-ați afla.

La Evomart.ro, avem o varietate de prize smart, cu funcții diferite, cum ar fi programarea automată, monitorizarea consumului de energie și alarme de siguranță, pentru a asigura siguranța dispozitivelor dvs. electronice și a economisi energie. De asemenea, oferim prize smart cu opțiuni de încărcare USB și prize smart cu multiple prize, pentru a satisface nevoile dvs. diverse de control al dispozitivelor.

În plus, la Evomart.ro, ne preocupăm de calitatea produselor noastre și de satisfacția clienților noștri. De aceea, oferim prize smart de înaltă calitate, la prețuri accesibile și cu garanție de 2 ani. Comandați acum prizele smart de la Evomart.ro și experimentați un mod mai eficient și mai convenabil de a controla dispozitivele dvs. electronice!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!