Releu WiFi Sonoff

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Dacă sunteți în căutarea un mod simplu de a controla dispozitivele dvs. de la distanță, atunci un releu WiFi inteligent poate fi exact ceea ce aveți nevoie. La Evomart.ro, vă oferim o gamă largă de relee WiFi Sonoff, concepute pentru a vă oferi un control facil și eficient asupra dispozitivelor dvs. de la distanță.

Releele WiFi Sonoff sunt dispozitive inteligente care se conectează la rețeaua WiFi de acasă și vă permit să controlați dispozitivele conectate la ele cu ajutorul unei aplicații mobile. Cu ajutorul unei simple aplicații, puteți controla dispozitivele de la distanță, programa funcții și chiar monitoriza consumul de energie.

Releele WiFi Sonoff sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor inteligente, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant, astfel încât puteți construi ușor un sistem inteligent care să vă îmbunătățească experiența de acasă. Prin comanda unui releu WiFi Sonoff de la Evomart.ro, vă puteți bucura de livrare rapidă, prețuri excelente și de servicii de înaltă calitate. Alegeți dintr-o varietate de modele disponibile, inclusiv releu WiFi Sonoff basic, Sonoff RF și multe altele. Comandați acum și descoperiți cum să vă controlați dispozitivele de la distanță cu ușurință și eficiență!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!