Releu ZigBee

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Categoria noastră de produse "relee Zigbee" este ideală pentru cei care caută soluții de automatizare a casei lor. Un releu Zigbee permite controlul dispozitivelor electrice sau electronice prin intermediul aplicațiilor mobile sau al asistenților vocali. Cu ajutorul acestor relee, puteți controla luminile, aerul condiționat, încălzirea sau orice alt dispozitiv care funcționează cu ajutorul unui releu inteligent. Releele Zigbee sunt deosebit de utile pentru cei care doresc să își facă casa mai inteligentă, cu un consum mai mic de energie și o mai mare comoditate.

La Evomart.ro, oferim o gamă largă de relee Zigbee de la cei mai buni producători, precum Sonoff, Shelly, SmartWise și alții. Aceste relee sunt ușor de instalat și de configurat, oferind un control deplin asupra dispozitivelor dvs. inteligente. Releele Zigbee oferă o compatibilitate ridicată cu majoritatea platformelor de automatizare a casei, inclusiv Amazon Alexa, Google Assistant, Home Assistant și IFTTT. Acestea pot fi controlate și prin intermediul dispozitivelor mobile, astfel încât să puteți controla dispozitivele dvs. inteligente chiar și când sunteți în afara casei.

Dacă sunteți în căutarea unui releu Zigbee de înaltă calitate, ușor de utilizat și de configurat, verificați gama noastră de produse. Veți găsi o selecție excelentă de relee Zigbee de la cei mai buni producători. Cu aceste relee inteligente Zigbee, puteți face casa dvs. mai inteligentă și mai eficientă energetic, oferindu-vă un confort și o conveniență de neegalat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!