SmartWise Intrerupator inteligent touch WiFi +RF, Fara Nul, SmartWise T4 EU 1C UNI (R3), 1 canal, Alb

160,00 Lei
SmartWise T4 EU 1C UNI (R3) este un intrerupator inteligent de perete cu 1 canal, cu receptor WiFi + RF. La fel ca si intrerupatorul inteligent Sonoff, acesta este controlabil de la distanță prin internet din aplicația pentru smartphone eWeLink și poate fi, de asemenea, programat pentru a porni/opri. Poate functiona fara nul
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 5999572031459 Ai nevoie de ajutor? 0731398968
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Poate functiona si fara nul

Seria de întrerupătoare inteligente SmartWise T4 EU UNI (R3) este cel mai recent tip universal de a treia generație (R3) din familia de întrerupătoare de perete. Cablajul recomandat este sub tensiune (fază) + fir neutru, dar acceptă și cablarea cu un singur fir sub tensiune, fără fir neutru.

Este o soluție cu adevărat universală, care poate fi instalată în orice cutie de perete europeană, cu sau fără fir neutru.

În cazul instalării cu un singur fir, producătorul sugerează să îl utilizați pentru a controla doar luminile. Luminile compatibile includ: lămpi de tungsten, LED și CFL. Nu este recomandat pentru comutarea altor dispozitive electrice.
În cazul instalării numai cu fir sub tensiune, este, de asemenea, necesar să conectați un mic modul anti-pâlpâire (inclus cu produsul) la lampă.

Este un comutator tactil inteligent de perete cu o singură bandă Wi-Fi 2.4 Ghz, care nu necesită un fir nul, fiind instalat cu ușurință fără a recabla. Dispune de un panou din sticlă întărită care păstrează, vine cu un design anti-amprentă.

La fel ca interupatoarele inteligente Sonoff, folosește aceeași aplicație și platformă eWeLink, astfel încât poate fi combinat cu alte mărci folosind aplicația eWeLink, cum ar fi Sonoff, SmartWise, KingArt, WDYK și Woolley.

Caracteristici:

    Funcționează fără neutru, doar cu un singur fir sub tensiune sau și cu cablu sub tensiune+neutru. Poate fi instalat ca înlocuitor pentru practic toate comutatoarele tradiționale din UE.
    Produsul vine cu un modul anti-pâlpâire, pentru a fi instalat pe una dintre grupurile controlate. Previne vibrația luminilor LED cu consum mic. Este necesar doar în cazul instalării fara nul.
    Comutator tactil - comutator tactil și LED de activitate WiFi pe fața din sticlă
    Panoul frontal cu dimensiunea standardelor UE 86x86mm, adâncimea de 35mm, poate fi instalat în cutiile de perete UE.
    Suport radiocomandă RF 433MHz – radiocomandă la distanță, se integrează cu comutatoare wireless controlate radio SmartWise (utilizate ca al doilea / al treilea / etc. comutator).
    Pornire/Oprire de la distanță – oricând, oriunde, de acum înainte puteți aprinde și stinge toate luminile de la distanță
    Suport aplicație eWeLink – Aplicație mobilă gratuită pentru iOS și Android: eWeLink
    Stare sincronizare – Verificați starea reală a comutatorului (pornit sau oprit) cu aplicația mobilă
    Cronometru – Diverse funcții de cronometru: o singură dată, pornire/oprire programată, numărătoare inversă/cronometru.
    Partajați controlul – Controlați dispozitivul împreună cu familia
    Controlul de grup - Puteți grupa tipuri similare de dispozitive pentru a porni / dezactiva mai multe dispozitive cu o singură atingere în aplicație
    Scenă inteligentă – Activată/dezactivată de temperatură, umiditate, mișcare sau alți senzori sau declanșată de alte comutatoare
    Compatibilitate - Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT și Google Nest

    Cu cablare fara Nul: recomandat doar pentru comutarea luminilor! Luminile compatibile includ: becuri cu tungsten, LED și CFL.
    Capacitate maximă:
        Min. sarcina: 3W pentru lumini incandescente: 3 W; max. sarcina pentru lumini incandescente: 300W
        Min. sarcina: 3W pentru lumini LED: 3W; max. sarcină pentru lămpi LED: 100W


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!