SmartWise Releu / Comutator ZigBee + RF, SmartWise 5V-32V, 2 canale, Contacte Uscate, Compatibil Sonoff

140,00 Lei
Releul inteligent SmartWise este un releu ZigBee + RF cu 2 canale,  alimentat 5V-32V, acceptă comutare momentană și normală, sau comutare cu contact uscat fără tensiune, vine fără cutie de plastic.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 5999572030124 Ai nevoie de ajutor? 0731398968
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Această versiune de produs include, de asemenea, un receptor RF și poate fi controlată de telecomenzile Sonoff RF și întrerupătoarele de perete SmartWise RF. Aceasta este versiunea cu 2 comutatoare.

Acest releu inteligent  Zigbee + RF, este soluția ideală pentru controlul de la distanță a porților motorizate, ușilor de garaj, sistemelor de irigare sau a altor dispozitive/circuite electrice. Acest dispozitiv inteligent combină Zigbee cu capacități de conexiune RF, astfel încât să poată fi conectat la un sistem de casă inteligentă bazat pe Zigbee, precum și controlat de la distanță local de la un controler de la distanță RF de 433MHz.

Partea Zigbee este compatibilă atât cu Sonoff Zigbee Bridge (și cu aplicația și platforma smartphone eWeLink) cât și cu gateway-urile Tuya / SmartLife Zigbee.

Prin receptorul RF, acesta poate fi controlat fără fir de telecomenzile Sonoff RF și întrerupătoarele de perete SmartWise RF.

Releul inteligent are nevoie de o sursă de alimentare de 5V USB sau 7V-32V AC/DC. Circuitele controlate funcționează independent de sursa de alimentare a releului, releul acceptă 90-250V/10A AC conectat la intrarea COM sau gestionează 0-30V/10A DC, fie în modul de conectare NO sau NC. Dispozitivul inteligent gestionează și comutarea cu contact uscat fără tensiune.

Releul inteligent este controlabil de la distanță prin Internet și aplicația pentru smartphone iOS (Apple) sau Android și puteți seta pornirea programată. Partajați telecomanda din aplicație cu familia.

Suportă modul de comutare momentan (utilizați butonul fizic de pe placă pentru a activa modul de comutare momentan), în care se închide sau se deschide după 1 secundă. Soluție ideală pentru controlul de la distanță a porților electrice sau a unui adaptor de alimentare pentru PC.

De asemenea, poate fi pus în modul de interblocare (utilizați butonul fizic de pe placă pentru a activa modul de interblocare) pentru a-l utiliza în modul de interblocare, sugerat pentru controlul motorului.Caracteristicile produsului:

    Pornire/Oprire de la distanță – Oricând, oriunde, de acum înainte puteți porni și opri toate aparatele de la distanță.
    Alimentare cu releu: 5V DC USB sau 7V-32V AC/DC
    Număr de circuite controlate: 2, contact uscat fără tensiune sau 90-250V/10A AC sau 0-30V/10A DC
    Modul interblocare: comutabil prin butonul fizic de pe placa releului.
    Mod de comutare momentan (1 sec): comutabil prin butonul fizic de pe placa releului.
    Aplicație mobilă – acceptă atât platformele eWeLink, cât și Tuya / SmartLife, în cazul conectării la Sonoff Zigbee Bridge: Aplicație mobilă gratuită pentru iOS și Android: eWeLink
    Telecomandă RF - compatibilă cu telecomenzile RF Sonoff și SmartWise de 433 MHz și întrerupătoarele de perete RF (telecomenzile cu coduri de rulare/salt nu sunt acceptate)
    Stare sincronizare – Verificați starea reală a releului (pornit sau oprit) cu aplicația mobilă
    Cronometru – Diverse funcții de cronometru: o singură dată, pornire/oprire programată, numărătoare inversă/cronometru, buclă.
    Partajați controlul – Controlați dispozitivul împreună cu familia
    Control de grup - Porniți / OPRIȚI numeroase dispozitive cu o singură atingere
    Scenă inteligentă – Activată/Oprită de către senzori de temperatură, zumzet sau alți senzori de mediu sau declanșată de la alte dispozitive inteligente compatibile
    Compatibilitate – Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT și Google Nest

Releul acceptă trei moduri de funcționare: modul de comutare normal (auto-commutare), modul de comutare momentan și modul de interblocare. Alegeți dintre oricare cu butonul de pe panoul principal.

Notă: modul de blocare și modul de comutare momentan nu pot fi activate în același timp.

Suportă două tipuri de conexiune: cu tip COM+NO releul închide circuitul când este comutat, cu tipul COM+NC releul întrerupe circuitul când este comutat.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!