Shelly Releu inteligent Shelly Pro 4PM, Profesional, 4 canale, WiFi, LAN, sina DIN, contor de putere, compatibil Google Assistant / Alexa

590,00 Lei
Releu wireles Profesional, Shelly PRO 4PM. Control din telefon. Wireless. Compatibil Google Assitant / Amazon Alexa
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 3800235268049 Ai nevoie de ajutor? 0731398968
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)Comutator cu releu pe șină DIN cu 4 canale, cu conexiune Wi-Fi, LAN și Bluetooth

Releu profesional cu 4 canale cu conexiune Wi-Fi, LAN și Bluetooth, potrivit pentru automatizarea locuințelor și a facilităților cu telecomandă și gestionare precisă a energiei. Șină DIN montabilă în interiorul unei cutii. Caracteristici de siguranță îmbunătățite și compatibile cu cele mai utilizate platforme de automatizare a locuințelor.

Linia Shelly Pro vă permite o automatizare inteligentă completă din cutia de întrerupere, fără a necesita cabluri suplimentare. Aceasta îl face soluția perfectă pentru clădiri noi și facilități de producție, pe care le puteți automatiza în funcție de nevoile dvs. sau ale afacerii dvs. Caracteristicile precise de măsurare a puterii dispozitivelor PM vă vor ține informat cu privire la consumul de energie electrică al fiecărui dispozitiv conectat, făcând posibilă analiza datelor și vă va ajuta să reduceți costurile cu energia electrică.

Și ca toate celelalte dispozitive Shelly, dispozitivele Shelly Pro Line pot fi controlate direct și fără hub prin intermediul smartphone-ului dvs. cu aplicația Shelly Cloud. Gestionați-vă și controlați-vă casa, setați scene, monitorizați datele privind consumul de energie și reglați setările oriunde vă aflați prin accesul în cloud sau numai în rețeaua locală!

 

Caracteristicile Shelly Pro 4PM includ:

Conexiune LAN, Wi-Fi și Bluetooth
4 ieșiri, fiecare 16A. Dispozitiv total maxim 40A
Măsurare precisă a puterii
Protecție la supratensiune și supratensiune a sarcinii.
Montabil pe șină DIN
Ecran color de 1,8 inch cu taste de navigare
PRO 4PM este primul membru al liniei de produse Shelly PRO, care oferă automatizarea supremă a locuințelor și facilităților cu linia profesională de comutatoare inteligente Shelly.
Îmbunătățită cu protecția la temperatură, supratensiune, seria Shelly Pro este proiectată pentru a fi instalată în cutia de întrerupere (DIN). Permițând automatizarea inteligentă completă fără cabluri suplimentare, linia Shelly Pro este perfectă pentru case, birouri, magazine, afaceri și facilități de producție, precum și clădiri noi.

Montabil pe șină DIN
Shelly Pro Line este instalat în interiorul cutiei de întrerupere și este proiectat pentru a satisface standardizarea globală a șinei DIN. Acest lucru îl face potrivit pentru toate tipurile de clădiri și asigură o instalare ușoară, fără componente suplimentare necesare.

Protecție la temperatură - nu există pericol de supraîncălzire în interiorul cutiei de întrerupere
În caz de niveluri de temperatură nesigure sau creștere rapidă a temperaturii, dispozitivul oprește ieșirile și trimite notificări. Senzorul de temperatură intern măsoară căldura la fiecare 100 ms.

Protecție la supratensiune - dispozitivele activate pentru măsurarea puterii protejează împotriva daunelor provocate de supratensiune
Supraputerea detectată va duce la oprirea ieșirilor de către dispozitiv și va trimite imediat o notificare. Funcția de protecție la supratensiune protejează dispozitivul și alte echipamente electrice de daune potențiale.

Protecție la supratensiune - protejați aparatele de supratensiune cu dispozitivele de măsurare a puterii Shelly PRO
Vârfurile de tensiune ar putea fi periculoase pentru aparatele și mașinile electrice. Pentru a evita deteriorarea aparatelor electrice, dispozitivul oprește ieșirile atunci când sunt detectate vârfuri de supratensiune și trimite imediat o notificare.

Ignifug (V-0) - materiale rezistente la flacără pentru siguranță sporită
Toate componentele Shelly Pro sunt produse cu materiale rezistente la flacără și își vor păstra construcția chiar și atunci când sunt expuse la niveluri ridicate de căldură.

 

CARACTERISTICI LINEI DE PRODUSE SHELLY PRO:

HTTP / HTTP, linia Shelly Pro se poate conecta cu ușurință, poate notifica sau controla un alt echipament compatibil sau un sistem de automatizare terță parte.
Acțiuni inteligente care urmează răsăritului / apusului - Linia Shelly Pro poate porni / opri alimentarea, în funcție de ora apusului și răsăritului, ceea ce îl face perfect pentru controlul dinamic al echipamentelor electrice în funcție de sezon.
Automatizare cu programare săptămânală - Linia Shelly Pro vă permite să setați până la 50 de acțiuni pe baza programării zilnice sau săptămânale, fără a fi nevoie de un hub sau server extern.
Scriptarea pentru automatizarea personalizată - Linia Shelly Pro acceptă pe deplin scriptarea mjS, permițând clienților să creeze propriile caracteristici și funcționalități! Dispozitivele de linie Shelly Pro permit executarea simultană a mai multor scripturi, în funcție de diferiți declanșatori, precum starea de intrare / ieșire, datele senzorilor sau solicitările WLAN.

Conectivitate: Wireless, LAN, Bluetooth

Tensiune Alimentare: 110-230V ±10%, 50/60Hz

Nr. De Canale: 4

Curent Maxim: pana la 16 A per canal

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!